12 abr 2018

Proyecto Erasmus


NOU PROJECTE ERASMUS+ PER L´IES FRAY IGNACIO BARRACHINA.
Es tracta del programa Permission to Wonder


Del 20 al 24 de març va tindre lloc en Copenhage, Dinamarca, la primera fase formativa
del curs Permission to Wonder( permís per a preguntar-se) inclòs en el projecte europeu Erasmus +, en el que participa l´institut Fray Ignacio Barrachina.
El projecte està liderat per Dublín i intervenen cinc països; Espanya, Dinamarca, Holanda, Irlanda i Eslovenia. De cada delegació participen quatre professors, entre els quals es troben les professores de l´IES Barrachina, Loli Vizcaíno i Angèlica Crespo.
El curs es basa en l´aprenentatge de la metologia Visual Thinking Strategies, que desenrottla un gran ventall d´habilitats (cognitives, socials, crítiques, creatives…) en els alumnes a través d´obres d´art, especialment pictòriques.

Les pròximes fases del programa tindran lloc a Helsinki (Octubre 2018) i Amsterdam (Abril 2019), gràcies a la qual cosa els participants estaran qualificats per a formar al professorat en esta estratègia. En la fase actual, les professores del Barrachina estant projectant començar a implantar la metodologia amb els alumnes de 1r d´ESO en el pròxim curs escolar.